Plastfönster

Vi levererar högkvalitativa PVC fönster till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och offentlig sektor

Plastfönster, PVC-fönster, vinylfönster, kompositfönster…

Kärt barn har många namn! Men oavsett vad man väljer att kalla våra fönster, så kommer man märka av två saker: de håller hög kvalitet, och de är prisvärda. Kvalitén kan vi garantera tack vare egen tillverkning i vår fabrik i Avesta. Att våra fönster också är prisvärda råder det heller ingen tvekan om: med 30 år gamla referenser som ser ut som helt nya, och helt underhållsfria profiler är fönster från Fönsterentreprenader i Dalarna AB mer än bara fönster – de är en investering.

Från privatpersoner till offentlig sektor

Privatpersoner

Kontakta oss för att boka ditt hembesök. Vi återkommer med ett förslag på dag och tid som kan passa er. Under hembesöket har ni möjlighet att ställa frågor och få prisuppgift direkt på plats från någon av våra erfarna medarbetare.

Föreningar

Vi börjar med en kostnadsfri konsultation där vi går igenom era fönsterbehov och önskemål. Efter det skapar vi en detaljerad offert som tydligt specificerar kostnader och tidsramar. Besöket tar normalt inte mer än en timme och sker helt utan förpliktelser.

Företag

Vi tillverkar måttbeställda och underhållsfria plastfönster i egen verkstad helt efter kundens behov. Vi tillverkar måttbeställda och underhållsfria plastfönster enligt de specifikationerna och högsta standarder för kvalitet och hållbarhet.

Offentlig sektor

Våra kunniga installatörer genomför en smidig och professionell installation. Detta inkluderar borttagning av gamla fönster, förberedelse av öppningen och noggrann montering av de nya fönstren.

Boka ditt hembesök idag!

Vi utför helt kostnadsfria hembesök i Dalarna, Västernorrland och Gästrikland. Boka in ett hembesök och få kvalificerad hjälp och rådgivning inför ditt fönsterbyte.

preloader