Plastfönster har levererat fönster till svenska hem i över 30 år

Högkvalitativa PVC fönster från Dalarna

Om plastfönster

Som ett mindre företag, är vårt främsta mål att uppnå kundnöjdhet. Vi strävar efter att utmärka oss inom branschen genom ett varumärke som är synonymt med högkvalitativa fönster och skicklig installation, något vi ofta uppnår med framgång. Vår ambition är inte att vara den största på marknaden, utan snarare att bibehålla en konsekvent och stabil verksamhet med välutbildad personal. Detta gör att vi kan fortsätta att utveckla ett respekterat och pålitligt varumärke som uppskattas av både oss och våra kunder.

Vi specialiserar oss på att producera, leverera och installera underhållsfria fönster av hög kvalitet som är tillverkade i Sverige. Vi lägger stor vikt vid både produktkvalitet och montage, vilket gör att alla våra genomförda jobb kan fungera som referenser. Denna strategi främjar positiv word-of-mouth-marknadsföring, vilket är ett effektivt och kostnadseffektivt sätt att sprida information om våra tjänster.

Hur går det till?

Från start till mål

Kontakt

Kontakta oss för att boka ditt hembesök. Vi återkommer med ett förslag på dag och tid som kan passa er. Under hembesöket har ni möjlighet att ställa frågor och få prisuppgift direkt på plats från någon av våra erfarna medarbetare.

Hembesök

Vi börjar med en kostnadsfri konsultation där vi går igenom era fönsterbehov och önskemål. Efter det skapar vi en detaljerad offert som tydligt specificerar kostnader och tidsramar. Besöket tar normalt inte mer än en timme och sker helt utan förpliktelser.

Produktion

Vi tillverkar måttbeställda och underhållsfria plastfönster i egen verkstad helt efter kundens behov. Vi tillverkar måttbeställda och underhållsfria plastfönster enligt de specifikationerna och högsta standarder för kvalitet och hållbarhet.

Installation

Våra kunniga installatörer genomför en smidig och professionell installation. Detta inkluderar borttagning av gamla fönster, förberedelse av öppningen och noggrann montering av de nya fönstren.

Jag vill boka ett hembesök!

Kontakta oss så återkommer vi så snart vi kan

Boka ditt hembesök idag!

Vi utför helt kostnadsfria hembesök i Dalarna, Västernorrland och Gästrikland. Boka in ett hembesök och få kvalificerad hjälp och rådgivning inför ditt fönsterbyte.

preloader